Eventmusik

Remiks – unplugged soul/pop/rock TIllfällig långtifrånbild

Tack Remiks för att ni gav min 60-årsfest en fantastisk energikick med er sång- och spelglädje och underbara låtar att dansa till! Hög igenkänningsfaktor för gästerna och inga problem att fylla dansgolvet. Skönt att lyssna till också, ni har hög musikalisk nivå, skön stämsång och ett härligt akustiskt sound som verkligen svänger. Dessutom funkade allt samarbete mycket proffsigt och seriöst. Jag kan verkligen rekommendera er till alla som vill satsa på ett något okonventionellt unplugged coverband och jag skulle gärna anlita er igen. Ett verkligt fynd på Blocket!” – Pia, April 2018

En unplugged-kvartett som spelar musik med själ, inramat i sväng och med en massa härlig körsång som topping!
Lyssna på oss här!

I repertoaren finns allt ifrån Move over (Janis Joplin), Ramlar (Håkan Hellström), Hey Jude (Beatles) till Love on top (Beyonce) och Believer (The Monkees).

Hör av dig så pratar vi hur mycket musik du vill ha, om du har önskelåtar och annat kring upplägget.

Cornelia Arvidsson – sång, slagverk
Joel Lindblom – trombon, co-lead, melodica, kör, slagverk
Andy Yeo – akustisk gitarr, kör
Andreas Pettersson – slagverk, kör

Om vi inte har möjlighet att ta giget så ordnar vi självklart kontakt med något annat grymt band.

Duo Skärmavbild 2018-03-23 kl. 11.21.47

Rama in dina viktigaste stunder med musik som förhöjer med personlighet och värme.

Vi har spelat på flertalet dop och vigslar och är vana vid att leverera efter kundens behov.

”Tusen tack för den underbara musiken på vår sons dop. Cornelia har sjungit på båda våra barns dop och när vi gifter oss så hör vi av oss igen för ni är bara bäst!”

Cornelia och Andreas är verksamma musiker och instrumentlärare, båda utbildade vid musikhögskola. Cornelia är särskilt intresserad av text och gestaltning och är magisterutbildad vid Stockholms Dramatiska högskola (tidigare DI) där hon även undervisar periodvis. Andreas arbetar på Lidingö kulturskola som trumlärare och som frilansmusiker.

Lyssna på oss här!
soundcloud.com/andeas-1/vart-du-aen-gar
soundcloud.com/andeas-1/besvaerjelse

DOO-WOP-A-DUO

I den mångsidiga sättningen piano och sång spelar jag och Erik Slättberg, båda utbildade vid Musikhögskolan i Örebro, förstklassig mingelmusik. Vi har stor genrebredd, är båda verksamma musiker som har spelat tillsammans i sex år och under den tiden har vi blivit samspelta, utvecklat vårat gemensamma sound och prövat oss fram för att göra musiken så intressant vi kan. Vi leverar skön, vacker, rolig, mystisk och välskriven standardjazz uppblandat med härlig pop och soul. Vi arbetar med ett personligt uttryck och en känsla som fångar lyssnaren. Vi har spelat på diverse event, däribland privat 40 årsfest, middag för ett damsällskap. en folkhögskoleavslutning, en privat middag i ett vardagsrum och på Örebro slott på sittning.Vi har varit flertalet anställda av Cornelia Nagel som jag träffade vid en spelning, här berättar hon lite om vad hon tycker om mig och mitt musicerande:

”Jag träffade Cornelia första gången på Promotionbåten 2011, ett forum för, med och av företagare i syfte att utbyta erfarenhet och nätverka. 

När jag hörde henne blev jag djupt imponerad över hennes röst och hur hon framförde sångerna. Efteråt tog jag kontakt med Cornelia, något jag inte har ångrat. Vi har haft ett bra samarbete  och jag har haft förmånen att anlita Cornelia både i min profession och privat. 

Jag upplever Cornelia som en öppen, förtroendefull och ödmjuk person. Med sitt härliga sätt framför hon sångerna med värme och djup och lyckas som få att sätta sin egen prägel på dem. Hon är inte rädd att blanda gammalt och nytt och hon har i mitt tycke en unik bredd. Cornelia kan förmedla texter och känsla som både berör och lockar till skratt. Som en person som älskar musik/sång och speciellt när det framförs live kan jag inte annat än att rekommendera Cornelia å det varmaste och jag önskar henne all Lycka! ” 

Cornelia Nagel

Coach, Örebro folkhögskola