0

Konstellationer

Här finns info om de huvudsakliga band jag håller på med! Först det jag spelar originalmusik i, alltså musik skriven av mig eller de andra medlemmarna, därefter info om min härliga Doo wop a duo med inriktning på till exempel dop, bröllop, privata fester och företagsevenemang.

JAG TYCKER JAG ÄR VACKER.

Skärmavbild 2014-06-03 kl. 00.02.34

JTJÄV är jazz-rockorkestern som spelar på det lustiga i mörkret. Musiken utformas efter Cornelias egensinnigt raka och poetiska texter på svenska. Catchiga blåsslingor, upprepningar och generalpauser för texterna framåt som handlar om att det i ditt öga rör sig nåt du inte trodde fanns i mig och om den tunna huden och det som den täcker. Vi är allra bäst live och riktigt nära, så det skaver lite.

Cornelia Arvidsson – sång, komposition, David Bennet – saxofon & klarinett, Joel Karlsson – tenorsax & basklarinett, Samuel Löfdahl – bas, Andreas Pettersson – trummor & samplepad

Lyssna på spotify

FACEBOOK

 

DUMHETEN

Dumheten sidhuvud release

www.dumheten.se

Erika Lindholm – Altsaxofon, Joel Lindblom – Trombon, Cornelia Arvidsson – Sång, Erik Slättberg – Piano

Jazz/pop med öppet sound. Dumheten består av fyra musiker lika dumma som du. Bandet är en hyllning till det som gör dig mänsklig. Erika (sax), Cornelia (sång) Erik (piano), Joel (trombon)

Kontakt via dumheten@gmail.com

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *