0

EP- och hemsidepublicering

DSC_0447KLAR kopia

Idag är dagen för EP-release och samtidigt för denna sida! Kalas! Här är länkar:

Spotify: Jag tycker jag är vacker – Jag kan inte formulera

i-Tunes: https://itunes.apple.com/se/album/jag-kan-inte-formulera-single/id886211242

Amazon.com: http://www.amazon.com/gp/product/B00KWGWE7E/ref=sr_1_1_rd?ie=UTF8&child=B00KWGWHN0&qid=1403898437&sr=1-1%3C/a%3E

 

Tack alla fina människor som delar länkar och lyssnar! Det här är väldigt spännande för mig och jag är glad och stolt över att äntligen dela med mig av det jag skapar, den här musiken jag dessutom väldigt nöjd med och ödmjuk inför då jag aldrig tidigare känt mig så fri i mitt musikskrivande som jag gör nu. Jag ser mycket fram emot att fortsätta nu med JAG TYCKER JAG ÄR VACKER!

Jag har länge skrivit musik, sjungit och spelat i stillhet och då och då exploderat framför människor, nu känner jag ett lugn och en stor kärlek som jag försöker utnyttja så mycket jag bara kan genom att spela med bandet, skriva musik, göra videos och fotografera för att få visa mitt huvud(och så) för er. Jag känner mig glad över att kunna uttrycka mig på de här sätten. Och jag ser fram emot vad vi har framför oss med JAG TYCKER JAG ÄR VACKER. /Cornelia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *