0

Hösten som gått

Vi har gigat som attans med Havre i höst, och samlat på oss en liten hög med pengar som vi ska ge till den bästa producenten vi kunnat gräva fram. Vår första platta ska alltså spelas in i januari och vi är så extremt peppade och lyckliga över det här. Det blir en skiva med fem spår och sen blir det mera spelande i vår och sommar. Hoppas ni följer med på den resan.

 

Jag har lyckats fortsätta att undervisa också i höst! Yes! Ett helt gäng med underbara barn, tonåringar, unga vuxna och redigt vuxna i sång! Jag är så tacksam över att ha den möjligheten, det är så peppande och givande att undervisa i det man älskar allra mest. Några av er har till och med kommit och lyssnat på konserter jag gjort under hösten. Sicken ynnest att ha sånna fina elever!

 

Med JTJÄV har det varit några viktiga spelningar, dels på Stockholm Jazz festival i Oktober tillsammans med bland annat Charlottas Burnin trio, och så förstås på Hotell Hellsten i slutet på november, när vi framförde fyra nya låtar. TiIll våren är jag fortfarande lite hemlig med planer men jag ska dela det här på hemsidan så fort något blir klart.

 

Med Katarina pop sjöng jag bland annat på tv4 och Malou. Här är ett klipp på det!

Dessutom har jag numera också en kulningskandidat och fick ta mod till mig ganska direkt och sättas på prov, för den fantastiske Arvid Svenungsson bad mig kula på vår årliga Julgala med Katarina Pop (kören). Jag kulade in till en kvartettversion av Sofia Karlssons ”Frid på Jord”, som hon tonsatt efter Olivia Blybergs text. Det var mäktigt att få göra det i Katarina kyrka med 6 sekunders efterklang att musicera tillsammans med sig själv och orgeln (det mäktigaste av det mäktigaste instrument) i. 🙂 Dock tappade jag helt konceptet att utgå ifrån melodin i Frid på jord och freebasade helt och hållet istället.. lite orutinerat men kul. Jag fick i alla fall mersmak och brainstormar med mig själv i nuläget vart jag ska hitta en liknande plats rent rumsklangligt att öva i fortsättningsvis.

Såhär lät det, i en ganska skruttig telefon men ändå!

Glöm inte att värma kroppen i vintervilan, här är jag i min brors jacka. Det är världens vackraste jacka som jag headhuntade åt honom via Humanas instagram, och som han skickade ett bud att inhandla, i malmö, för att han själv befinner sig i Östersund under året. Rimligt på grund av att det alltså är isbjörnar på. God jul och gott nytt år!

Processed with VSCOcam with f2 preset