0

Dumheten

Sommarturné Dumheten

DAG FIRAR VI SOMMAREN MED TVÅ ROLIGA SAKER.

För det första, vi byter namn. Tack och hej havre, hej Dumheten. En ny era för oss, och vi hoppas att ni följer med oss på resan också i framtiden. Vi är alla fyra glada över att ha hittat ett namn som känns i linje med vad vi vill uttrycka. Det finns otroligt mycket i ordet Dumheten, det är framför allt något som gör var och en av oss mänsklig. Ordet berör oss och gör oss inspirerade att släppa nya skivan och turnéra framöver.

Nyhet nr två är ett oannonserat låtsläpp! På vår nya soundcloud kan ni nu lyssna på en färsk inspelning av Sand. Vi hoppas den ska hjälpa till att hålla peppen vid liv nu när vi går mot mörkare tider igen.

http://soundcloud.com/dumheten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *