0

Fotografering JTJÄV

För några veckor sedan åkte vi till Tranebergsbron för att försöka fota några fina bilder tillsammans med THERESE BANSTRÖM. Bilderna blev så fantastiska, på tre olika ställen fick vi testa mina idéer och det blev bättre än jag föreställt mig. Therese är verkligen en makalöst duktig fotograf som jag rekommenderar till både band, bröllop och andra saker en kan ha för sig som ska fotas vackert. Jag råkade hitta Therese när jag letade fotografer i Stockholm, och så fort jag såg hennes bilder var det som en visualisering av vår musik. En fantastisk känsla och därför blev jag så oerhört glad när hon ville göra det här samarbetet. Här får ni några bilder att titta på.

Här kan ni lyssna och titta på oss

01-webb 03-webb 12-webb

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *