0

Partilles Kulturstipendium 2017!

 

https://www.partille.se/nyheter/arets-kultur–och-idrottsstipendier-tilldelade/

Jag är så tacksam! Jag har blivit tilldelad årets Kulturstipendium från Partille kommun, min födelseort. Partille där jag fick lära mig saxofon, sjunga i kör, gå i musikprofil på högstadiet och sjunga Evert Taube på svenskalektionerna, där jag blev Partille lucia, och där jag haft sommarjobb som musiker på äldreboenden, fått växa upp och alltid blivit uppmuntrad att hålla på med det jag älskat mest. Tack Partille kommun för att ni visar sådan uppskattning för mig och de andra Kultur- och idrottsstipendiaterna! Jag är stolt att komma ifrån en kommun som lägger pengar på kultur och idrott, och som förstår att det är ett sätt att fånga upp barn och ungdomar och göra dem mer öppna, vänliga och ge dem ett sätt att hantera och uttrycka sina känslor. Det är vad musiken gjort för mig och jag vet gör för så många andra. Detta kommer ge mig möjlighet att arbeta mer med min skiva och så småningom släppa den på en releasefest. Tack Partille. Längre ner kan ni läsa motiveringen.

Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 presetPå väg till mottagandet av stipendiet 🙂 en glad en.

Här är motiveringen:

Denna musiker och sånglärare vill att vi lyssnar till rådet som vi har fått sedan urminnes tider: att det faktiskt är vägen som är målet.Hon är på väg att släppa ett album och är starkt driven av en tro på människans rätt att uppleva sin kropp här och nu, samt att nå sin fulla kapacitet.

För att kunna fortsätta utvecklas och komma ut på turné så tilldelas Cornelia Arvidsson ett av kulturstipendierna 2017.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *