0

Värmdö Scenskola och en kulningslektion

Nästa vecka börjar jag jobba som sånglärare på Värmdö Scenskola! Ser mycket fram emot detta.

 

Sedan ett par veckor har jag startat igång terminen med mina privatelever också, och i tisdags var jag ute med en av mina elever som haft kulning under några månader. Vi avslutade perioden med att spela in en session ute i Saltsjöbaden, vid en sjö i närheten av min lokal. Det var viss vind vilket gjorde att vi blev aningen störda av en väg i närheten, men det finns en del kullar omkring och vi fick några ekon på varann i alla fall. Det är en fantastisk känsla att sjunga utomhus med naturen som rum, frisk luft och oändligt med plats att röra sig på. Testa nästa gång du promenerar vid en sjö att kasta iväg ett glatt tjut. Ibland får man svar från ett djur eller en annan människa 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *