0

Läs min gamla goa uppsats!

Här kan ni läsa min uppsats som såhär fem år senare har blivit publicerad. Uppsatsen har använts i utbildningen på Örebro universitet i efterhand för studenter som ska göra en konstnärlig undersökning. Jag gjorde en kartläggning kring mina egna psykologiska hinder under mitt komponerande inför min slutkonsert. Mina hinder för skapande handlar mycket om prestationsångest. Året innan deltog jag i en undersökning för ett examensarbete som två studenter psykologprogrammet vid universitetet gjorde, den studien gjordes på personer med musikalisk prestationsångest i livesammanhang. Därför använde jag mig av det materialet för att behandlade mig när liknande hinder dök upp då jag skrev musik. Det fungerade väldigt bra för mig och jag använder fortfarande dessa övningar vid prestationsångest.

Du kanske också kan ha nytta av den? Varsågod och läs i så fall! Allt gott

HÄR KAN DU LÄSA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *