0

Parning – dokumentärfilm min musik medverkar i

Om två veckor är det premiär för dokumentärfilmen Parning av Lina Maria Mannheimer https://www.triart.se/filmer/parning/ . Min låt Ingen säger vad dom tycker är med i eftertexterna av filmen!

 

”En nutida kärlekshistoria som kastar dig rakt in i den känslomässiga berg- och dalbana det innebär att vara 20

Naomi och Edvin träffas, blir förälskade och en oväntad men intensiv relation tar sin början. Men var går gränsen mellan kärlek och vänskap – och måste den definieras? I filmen utspelas kärlek, sex och framtidsdrömmar mitt i en digital revolution där det är lika lätt att träffa en partner som att ladda upp en ny selfie på Instagram. Parning ger en intim inblick i två unga människors tankar, känslor och telefoner under ett år. Det blir en nyfiken lek på en gränslös marknad där allt är möjligt.”